Vállalkozásunk több éve foglalkozik társasházak rendszeres takarításával Budapest több kerületében, ez idő óta több társasházi közös képviselettel működünk együtt sikeresen!

Társasház takarítás:

A takarítást minőségi, környezetbarát tisztítószerekkel és korszerű takarító eszközökkel végezzük. Nagyon fontos számunkra megrendelőink maximális elégedettsége, ezért minden erőnkkel törekszünk a takarítási feladatok magas minőségi, precíz elvégzésére. Az általunk elvégzett takarítási munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Társasház takarítás:

Kukamosás:

Sokan nem is gondolnák mekkora jelentősége van a Kukamosás szolgáltatásnak!

Hiszen főleg a lakótelepeken nagyobb társasházakban ahol sok ember él egy közösségben, rengeteg szemét halmozódik fel. Ez egy idő után vonzza a rágcsálókat és egyéb kellemetlen élősködőket, akik az emberre nézve veszélyes betegségeket is terjeszthetnek. Ezen kívül a kellemetlen szag is nagyon zavaró tud lenni, különösen a nyári időszakban amikor melegebb az idő.


A szeméttároló edények rendszeres tisztítása minden lakó érdeke, és egyben kötelessége is mióta törvény írja elő ennek szükségességét.
Cégünk professzionális segítséget nyújt ebben, hiszen megfelelő eszközök, és szabályok betartása nélkül az edények mosása is sok veszélyt rejt magában.

Célunk a kukamosó szolgáltatással, hogy megszüntessük ezeket a problémákat és segítsünk megrendelőinknek, hogy tiszta és higiénikus környezetben élhessenek.

Garázstakarítás:

Gondnokság:

Ablaktisztítás:

Kertfenttartás, kertgondozás:

Téli feladatok téli időszakban a társasház udvarán, ill. a házhoz tartozó utcafronton a hó eltakarítása, a járda környezetkímélő anyaggal történő síkosságmentesítése

Vélemény, hozzászólás?