Ingatlan állapotafelújított
Építés éve1950 előtt
Komfortduplakomfortos
Emelet3
Épület szintjei3
Liftnincs
Belmagasság3 m-nél magasabb
Légkondicionálóvan
Akadálymentesítettnem
Fürdő és wckülön és egyben is
Tájoláskelet
Kilátásutcai
Erkély méretenincs megadva
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérlegfelső emelet, nem tetőtéri
Parkolásutca, közterület – fizetős övezet

AZ ELADÓ LAKÁS ELHELYEZKEDÉSE:

KÍVÁLÓ KÖZLEKEDÉS! Az eladó lakás 70,78-os trolibusz megállótól pár lépésre, közel a 4-6-os villamos, az M1, M2, M4 és több BKK busz. Közvetlen közelben nagyon jó iskola, óvoda szupermarketek, LIDL 50 méter , SPAR , piac, RENGETEG SZOLGÁLTATÁS! EGYETEMEK KÖZELÉBEN (Zeneakadémia, Állatorvosi, CEU, METU, ELTE, Corvinus, BME, stb.).

A Király utca, a Városligeti fasor a Lövölde tér pár lépés, kellemes parkosított pihenőhely, szemben játszótér, közelben a Városliget ahova egy gyönyörű sétány vezet ki gyalog néhány perc a Városliget vagy a Belváros.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A század forduló környékén épült lift nélküli tégla épület három emeletes! A lakóközösség, jó összetartó! A közös képviselet nagyon jó! Szelektív szemét gyűjtésre van lehetőség! A Társasház tetőtér beépítésre elfogadott Közgyűlési határozat van! /Lift kiépítés, Homlokzat felújítás stb/

A LAKÁSRÓL:

A FELÚJÍTOTT harmadik emeleti 65 nm-es lakás világos, napfényes, csendes, DUPLA fürdőszobás klímás! Minden szoba és helyiség ablakos!

Ablaktisztítás?! Otthon, egyszerűen és gyorsan?!

RENDKÍVÜL ALACSONY fűtési költségű lakás ( kb. 10.00 Ft/hó télen) a jó cirkó fűtőkészüléknek, vastag falaknak és jó körbefűtött elhelyezkedésnek is köszönhetően. A fűtést a lakásban és víz melegítést a fürdőben a jó minőségű gáz cirkó készülék /folyamatosan karban tartva/ adja. 

TIPP: Befektetésre is remek lehetőség! Jelenleg 350.000.-/hó áron van kiadva a lakás!

ELADÁSI ÁR: 83.900.000.-/HUF.

“A HD5 Prémium Ingatlan maximum 2 % -os sikerdíj /nincs Áfa költség/ ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?