Lakás állapotafelújított, 2019.-ben.
Építés éve2005
Komfortösszkomfortos
Szobák száma3 szoba
Emelet1
Épület szintjei2
Liftnincs
Belmagasság3 méternél alacsonyabb
Fűtésgázcirkó fűtés, padlófűtés
Fürdő és WCegy helyiségben
Tájolásdél
Kilátáscsendes udvar
Erkélyvan, 4 nm
Kertkapcsolatosigen, 252 nm.
Tetőtértetőtéri
Légkondicionáló nem
Parkolásutca, közterület – díjmentes övezet

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Érden központi részén helyezkedik el. A környéket kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra jellemzi. A lakás, a két pályaudvar között található! /pl: a kelenföldi vasútállomás 10 perc alatt elérhető!/ A közelben /három perces sétára/ számos bevásárlási lehetőség! A Stop Shop, drogéria, gyógyszertár, cukrászda, kávézók, posta mind könnyen és gyorsan megközelíthetők!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A tégla építésű három lakásos társasház osztatlan közös tulajdon, ügyvéd által írt megosztási megállapodással. A ház 2005-ben épült. A társasház kimondottan csendes, tiszta és rendezett, jó lakóközösséggel.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az eladásra kínált 114 nm-es ingatlan földszinti részen egy fogadótér, a lakáshoz tartozó saját lépcsőház és egy kijárat található a kert felé. A lépcsőn felérve az emeleti fogadótérből tudunk belépni a lakásba. Ezen felül bevonható a lakás felett lévő tetőtér is, amivel így a lakóterület tovább bővíthető.
A ház mögött lévő kertből 252 m2 kizárólagos használatú rész tartozik hozzá, ami elkerített és egy 3m x 4m méretű, tárolásra alkalmas masszív faház áll rajta.

A lakás főbb helyiségei:

– Nappali: 34,5 m2
– Hálószoba 1: 25,4 m2
– Hálószoba 2: 12 m2
– Fürdő: 6,5 m2
– Konyha: 6,5 m2
– Erkély: 3,5 m2

Ára: 39,9 Millió Forint.

“A HD5 Prémium Ingatlan 1,5%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?