Lakás állapotaújszerű
Építés éve2001 – 2010 között
Komfortösszkomfortos
Szobák száma1 szoba
Emelet5
Épület szintjei7
Liftvan
Belmagasság3 méternél alacsonyabb
Fűtésházközponti egyedi méréssel
Fürdő és WCkülön helyiségben
Tájolásnyugat
Kilátásutcai
Erkélyvan, 4 nm
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Gépesítettigen
Parkolásgarázs bérlehető

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföldön helyezkedik el, a Nádorliget Lakóparkban található, a Sopron út és a Hauszmann út sarkán. A környéket kiváló tömegközlekedés (a Fehérvári úton közlekedő 17, 41, 47, 59-es villamosok, valamint a két villamos megállóra található 4-es metró) és infrastruktúra jellemzi. 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az újszerű építésű társasház a 2000 évek elején épült egy több lépcsőházat magában foglaló épülettömbben.Az épületek között fás, bokros park található. A lakóparkban számos szolgáltatás működik többek között konditerem, áruház, patika, fodrász és kozmetikai szolgáltatások, éttermek.

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás, egy belső átriumos, és belső kertes liftes házban található, gépkocsi beálló hely külön bérelhető a kamerás megfigyelésű ház alatti teremgarázsban, vagy a szomszédos épületekben is. A BERENDEZETT és GÉPESÍTETT lakás mérete: 36 m2, a nappali és a konyha egyterű, világos, nyugati fekvésű, a 4 m2 erkélyről oldalirányban a Gellérthegy is látható. A fürdőszoba zuhanytálcás, üveg zuhanykabinos, a WC KÜLÖN-BEJÁRATÚ, kézmosóval ami kis lakások esetén nagyon ritka!

Bérleti díj: 150.000.-/hó

Kaució: 2 hónap

“A HD5 Prémium Ingatlan 1,5%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?