Lakás állapotafelújított
Építés éve1970 – 1990 között
Komfortösszkomfortos
Szobák száma1 szoba
Emelet2
Épület szintjei4
Liftnincs
Belmagasság3 méternél alacsonyabb
Fűtéstávfűtés egyedi méréssel, házközponti egyedi méréssel
Fürdő és WCegy helyiségben
Tájolásdélnyugat
Kilátáscsendes udvar
Erkélynincs
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Panelprogramrészt vett
Parkolásutca, közterület – díjmentes övezet

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan a III. kerületben, Békásmegyeren helyezkedik el, a Duna part közvetlen közelében. A környéket kiváló tömegközlekedés (a BKV 134, 204-es jelzésű autóbusza illetve a H5-ös jelzésű HÉV, sétatávolságra található) és infrastruktúra jellemzi. A közelben található számos bevásárlási lehetőség (a megújult piac és ábécé), gyógyszertár, cukrászda, kávézók, sportpálya, szórakozó helyek, posta és a már említett Duna part közelsége. Autóval mind a belváros, mind az M0-ás felhajtó könnyen és gyorsan elérhető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A panel-építésű, panelprogramban részt vett társasház kiváló állapotú. Az épület négy emeletes, lépcsőháza tiszta és rendezett. Az környező épületek között fás, bokros park található, parkolási lehetőséggel.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az eladásra kínált felújított 32 nm-es ingatlan az épület második emeletén található. A felújított garzon lakás egyedi készítésű fenyő konyhabútorzattal, tolóajtóval és beépített szekrénnyel felszerelt. A lakás ablakai a házak közötti zöld, fás részre néz, tájolásának köszönhetően napos.

Ára: 24,49 Millió Forint.

“A HD5 Prémium Ingatlan 1,5%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?