INFORMÁCIÓK

Megye

Somogy megye. Siófoki járás.

NÉPESSÉG

1.947 fő

TERÜLET

30,13 km2

Elhelyezkedés:

Balatonszárszó nagyközség, Somogy megyében található, a siófoki járásban. Siófoktól mindössze 20 kilométerre, Budapesttől 125 kilométerre található. A település neve egybefonódott a költő József Attila halálával.
A településnek saját lehajtója van az M7-es autópályáról valamint áthalad rajta a 7-es főút és a Budapest Déli pályaudvar – Nagykanizsa vasútvonal, utóbbinak egy állomása van itt, Balatonszárszó vasútállomás.

Mindennapi élet:

Balatonszárszó igazi családi üdülőhely. A településen található a Csukás Színház, ahol sok színes programmal várják a kicsiket és nagyokat. A község a vízi és a kerékpáros turizmus potenciális fellegvára.

Tipp: Feltétlenül érdemes sétálni egyet a Fő utcában, ahol hangulatos éttermek vagy cukrászdák közül válogathatunk. Amennyiben kulturális programra vágyunk ne hagyjuk ki a József Attila emlékházat vagy a Tópart parkot.

Amennyiben még több hírt és információt szeretnének kapni az ingatlanpiacról és az ingatlanjainkról, keressék fel közösségi oldalainkat, ahol igyekszünk tippekkel is segíteni Önöket!

Vélemény, hozzászólás?