INFORMÁCIÓK

Megye

Pest megye. Váci járás.

NÉPESSÉG

32.828 fő

TERÜLET

61,6 km2

Elhelyezkedés:

Vác város, Pest megyében található, a váci járásban. Budapesttől mindössze 30 kilométerre. Vác Pest megye ötödik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, egyúttal vonzó idegenforgalmi célpont – egyrészt évezredes történelme, másrészt gazdag kulturális élete miatt.

Kiváló elhelyezkedése és Budapest egyszerű megközelíthetősége miatt népszerű város.

Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval /2-es főút vagy M2-es autópálya/ vagy vonattal /Nyugati pályaudvar 25 perc alatt elérhető!/. A Szentendrei-szigettel pedig egész évben működő komp köti össze /Tahitótfalu – Vác/.

Mindennapi élet:

Ha városba gyermekkel, gyermekekkel költözünk, fontos információ lehet, hogy Vác úgynevezett „iskolaváros”, így óvodát, általános iskolát, középiskolát és főiskolát is találunk a településen. A város a vízi és a kerékpáros turizmus potenciális fellegvára.

Tipp: Feltétlenül érdemes sétálni egyet a főtéren vagy a Duna-parton. A belvárosban illetve a Duna-parton tucatnyi étterem közül válogathatunk.

Amennyiben még több hírt és információt szeretnének kapni az ingatlanpiacról és az ingatlanjainkról, keressék fel közösségi oldalainkat, ahol igyekszünk tippekkel is segíteni Önöket!

Vélemény, hozzászólás?