Apartman-takarítás szolgáltatásunkat elsősorban azoknak a budapesti és balatoni Airbnb és más szállásadóknak ajánljuk, akik állandó jelleggel, vagy gyakran adják ki szállásukat, esetleg hosszabb időközönként térnek csak haza, és nincs idejük, vagy kapacitásuk a folyamatos takarítási feladatok elvégzésére. Bízza ránk az apartman-takarítást és vendégei mindig a legtisztább környezetbe érkeznek!

Apartman-takarítás maximális odafigyeléssel!

Az apartman-takarítás nagyfokú precízitást, pontos időbeosztást és maximális megbízhatóságot is jelent. A ránk bízott feladatokat igyekszünk a lehető legnagyobb rugalmasság mellett elvégezni, így a vendégek is zavartalanul élvezhetik az apartmanban töltött időt. Az apartman kitakarítása során fontos szempont még a diszkréció, amelyet munkatársaink maximális odafigyeléssel betartanak.

Az apartman-takarítás nem csupán az apartman tényleges kitakarítást jelenti, hanem ennél lényegesen többet. Munkánk során a portalanításon, porszívózáson, felmosáson és rendrakáson túl az ágyneműk és a törölközők cseréjét, a mosogatást, de akár a fogyóeszközök (toalettpapír, folyékony szappan, stb.) utántöltését is elvégezzük. Ennek köszönhetően vendégei nemcsak a ragyogó tisztaságot, hanem a precíz rendezettséget is élvezhetik.

Az apartman takarítása a legtöbb esetben rendszeres jelleggel, előre meghatározott időközönként történik. Számunkra is kiemelten fontos, hogy mindig időben, és a legtisztább körülmények között fogadhassa vendégeit, ezért a takarítási feladatokat igyekszünk a lehető legrugalmasabb időbeosztás mellett végezni. Természetesen alkalmi jelleggel, felújítás után, vagy szezonális nagytakarítás esetén is számíthat ránk.

Vélemény, hozzászólás?