Ingatlan állapotafelújított
Építés éve1950 és 1980 között
Komfortösszkomfortos
Emeletföldszint
Épület szintjei2
Liftnincs
Belmagasság3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionálónincs
Akadálymentesítettigen
Fürdő és wcegy helyiségben
Tájolásnincs megadva
Kilátásudvari
Erkély méretenincs erkély
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Parkolásutca, közterület

AZ ELADÓ LAKÁS ELHELYEZKEDÉSE:

Kurucles legszebb és legcsendesebb részén található ez az eladó lakás, melynek kertre néző panorámája magával ragadó. Az ingatlan a kerület „zöld folyosóján” helyezkedik el, ami állandó friss levegőt és békét biztosít.
A közlekedés kiváló mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Átszállás nélkül elérhető a Nyugati pályaudvar (nagyjából 30 percre), míg a Széll Kálmán tér mindössze 15 perc alatt elérhető. A János Kórház és a Hűvösvölgy végállomás is könnyedén megközelíthető mind mindössze 10-15 perces távolságra található.


Az utca végén kezdődik az erdő, így hozzáférést biztosítva a hétvégi kirándulásokhoz. Az Apáthy szikla mindössze 20 perc sétára van, míg a János-hegyi kilátó (Normafa) 45 percnyi gyaloglással elérhető.
Pár perces sétával elérhető óvoda, bölcsőde és általános iskola is, így ideális a családok számára.
A bevásárlási lehetőségek is könnyen elérhetők (Aldi, CBA, gyógyszertár, posta mindössze 6 percnyi lassú séta).
Az ingatlan gyönyörű ősfás környezetben helyezkedik el, az erdői aljnövényzet pedig lenyűgöző látványt nyújt. Akár kertészkedésre is van lehetőség. 

TIPP: NAGYTAKARÍTÁS OTTHON?!

TÖMEGKÖZLEKEDÉS:

22, 22A, 222 buszok és villamosok megállója pár perce, Széll Kálmán tér 15 perc!

A LAKÁSRÓL:

A földszinti/alagsori, (lift nélküli) 32 nm-es lakás keleti tájolású, így nagyon világos, kertre néző. A lakásba belépve az előtér fogad minket, tovább haladva a világos nappali tárul elénk, külön található egy teljesen gépesített konyha sütővel, főzőlappal, egy tálcás rozsdamentes mosogatóval, hűtővel.

 Eladási ár: 41.500.000.-/HUF.

“A HD5 Prémium Ingatlan maximum 2 % -os sikerdíj /nincs Áfa költség/ ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?