Ingatlan állapotajó állapotú, folyamatosan karbantartott
Építés éve1950 előtti építés
Komfortösszkomfortos
Emeletelső emelet
Épület szintjei2
Liftnincs
Belmagasság3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionálóvan, hűtő és fűtő klíma.
Akadálymentesítettnem
Fürdő és wcegy helyiségben
Tájolásdélkelet
Kilátásutcára és belső kertre is néző ablakok
Erkély méretenincs
Kertkapcsolatosnem kertkapcsolatos
Tetőtérnem tetőtéri
Társasház állapotajó állapotú, folymatosan karbantartott
ParkolásTársasház udvarán díjmentesen használható

AZ ELADÓ LAKÁS ELHELYEZKEDÉSE:

Az eladó lakás Budapest, II. kerület Újlak közkedvelt helyén, az Ürömi utcában található! Elhelyezkedés szempontjából kiváló, hiszen csendes környéken van és még a tömegközlekedés is kiváló!

A környéken kávézók, éttermek, cukrászda (Daubner), élelmiszerboltok, gyógyszertár, posta pár perc sétával elérhetőek. A Kolosy tér közelsége miatt kiváló a tömegközlekedés is!

TÖMEGKÖZLEKEDÉSRŐL:

A 9-es, 109-es buszok, valamint a 17-es budai fonódó, a 19-es és a 41-es villamosok sétatávolságra találhatóak. Ennek köszönhetően a Kolosi tér pár perc, a Széll Kálmán tér, a Batthyány tér, a Margit-híd vagy az Árpád-híd legfeljebb 10 – 15 perc alatt elérhetőek.

PIHENÉS/KIKAPCSOLÓDÁS:

Kirándulás szempontjából közelben van a Szemlő-hegyi, és a Pál-völgyi barlang, valamint a Szent Lukács és a Császár uszoda gyógyfürdő. A Duna part és az ott közlekedő hév séta távolságra. A Társásház Budapest egyik legfrekventáltabb részén a II. és III. kerület határán épült meg, olyan családok részére mind fiatalok, mind pedig idősebb korosztály számára, akik szeretik a belváros közelségét, de vágynak egy nyugodt csendes környezetre.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az 1950 előtt épült Társasház remek állapotú! A lakóközösség, jó összetartó! A közös képviselet nagyon jó! Az épület folyamatosan karbantartott! Szelektív szemét gyűjtésre van lehetőség!

Parkolás a Társasház területén lehetséges, díjmentesen! Kerékpár tárolására is van lehetőség!

A LAKÁSRÓL:

A társasház második emeletén levő, 42 m2 alapterületű, másfél szobás lakás, jó állaptú, világos és csendes. Lakás belmagassága: 3,2 méter! A szobák faparkettásak, a vizes helyiségek járólappal vannak ellátva. A konyha ablakos, világos. A lakásban hűtő és fűtő klíma is található!

Eladási ár: 42.900.000.- Forint. A lakás rezsije és a közös költség alacsony!

“A HD5 Prémium Ingatlan maximum 2 % -os sikerdíj /nincs Áfa költség/ ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?