Ingatlan állapotateljesen felújítandó, bontandó épület.
Építés éve1950 előtti építés
Komfortösszkomfort nélküli
Energiatanúsítványnincs megadva
Telek beépíthetősége 30 %
Tetőtér beépíthetőigen
Pincenincs
Belmagasság3 m-nél alacsonyabb
Fűtésnincs fűtés
Légkondicionálónincs
Bútorozottüres
Rezsiköltség30.000.-/hó
Költözhetőazonnal
Központi elhelyezkedésigen
Kilátásudvari, belső kert
Erkélybeépített
Kertkapcsolatosigen
Tetőtérnem tetőtéri, beépíthető
Gépesítettnem gépesített
Állattartáslehetséges
Tárolónincs, lehetséges építeni.
Parkolásutca-közterület, belső udvar, kert

Hol is található Szigetmonostor, és miért is érdemes itt élni?

Budapesttől légvonalban nem több mint 25 km- re található ez a nyugodt, barátságos, bájos kis falu, megközelítése, több irányból is lehetséges, a 11-es főúton, Tahi felől a hídon, vagy akár komppal is Dunakeszi, vagy Szentendre irányából. A tömegközlekedést a volánbusz komp/hajó biztosítja. A település, nyugodt csendes. Megtalálható itt bölcsöde, óvoda, iskola, kultúrház, zöldséges, orvosi rendelő is az itt élők hétköznapjainak megkönnyítésére. Tahiban Tesco áruház is működik, ami autóval 15 percre található.

De miért is érdemes itt élni?

A településen számtalan kikapcsolódási lehetőség van az itt élők számára. Kerékpározás a sziget teljes hosszán, biztonságosan, vagy túrázás a szigeten. A vízi sportokat kedvelők is megtalálják a nekik kedvező elfoglaltságot, a Duna közelsége biztosít végtelen utakat a kajak, kenu, szerelmeseinek, vagy éppen aki motorcsónakkal kívánja szelni a Duna habjait, ezt is megteheti. Aki pedig a Dunában szeretne hűsölni a tikkasztó nyári kánikulában pár perc séta után megteheti a horányi dunaparton. A település híres a minden évben rendszeresen megtartott fesztiválokról is!

Miért érdemes befektetni ebbe az ingatlanba?

Akik esetleg befektetési céllal keresnek hasonló ingatlant, azoknak pedig az lehet fontos információ, hogy sajnos sem a környéken sem pedig országosan nem jellemző a nagy társaságoknak kiadásra alkalmas családi házak üzemeltetése, pedig hatalmas kereslet van rá. Egy jakuzzival és egy medencével, néhány biciklivel és megfelelő esztétikai húzásokkal, nagyon kedveltté lehet tenni az ingatlant a külföldi és a belföldi turisták számára egyaránt. Nem mellesleg ezek a házak 10 – 15 ezer forintba is kerülhetnek éjszakánként.

Az ingatlanról:

Az ingatlan nagyon csendes helyen található, aszfaltozott utcára nyílik, mely a mérete miatt számos lehetőséget rejt magában. A környéken 30 % os beépíthetőség megengedett így akár össze költöző családoknak is kitűnő választás lehet hiszen akár még egy házat lehet építeni, vagy a jelenlegit bővíteni ha valakinek arra van igénye. A ház téglából épült, teljes felújítást és átépítést igényel!

Eladási ár: 39.900.000.- Forint. 

“A HD5 Prémium Ingatlan maximum 2 % -os sikerdíj /nincs Áfa költség/ ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?