Ingatlan állapotajó állapotú
Építés éve1950-1980 között
Komfortösszkomfortos
Energiatanúsítványnincs megadva
Emelet2
Épület szintjei4
Liftnincs
Belmagasság3 m-nél alacsonyabb
Fűtéselektromos fűtés
Légkondicionálónincs
Bútorozottigen
Rezsiköltség30.000.-/hó
Költözhető2022.12.01.-től.
Min. bérleti idő1 év
Kilátásutcai
Erkélynincs
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Gépesítettigen
Kisállathozható
Dohányzásnem megengedett
Parkolásutca-közterület

INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Széll Kálmán tér, a Mechwart liget és a Mammut bevásárlóközpontok közelében, a Rózsadomb bejáratánál található. Kitűnő infrastruktúra!!! Villamossal, 4-6, 17, vagy busszal, és metróval, Buda bármely része és a Pesti belváros is perceken belül elérhető. Ezáltal a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Margit sziget kellően közel fekszik, ahhoz, hogy akár mindennap egy kellemes sétát tegyünk, vagy sportolni induljunk kikapcsolódás képen. A mindennapi bevásárlásra, ügyintézésre, szórakozásra a közelben lévő bevásárlóközpont, és különböző szolgáltatók, mint például önkormányzat, okmányiroda, iskolák, óvodák, rendelők és szórakozóhelyek kínálnak lehetőséget.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:


A négyszintes, lift nélküli téglaépítésű lapos tetős társasház az 1950-es évek környékén épült. A társasház nagyon jó állapotú, szép ház. Jó közös képviselettel rendelkezik, lakók kedvesek.

LAKÁS JELLEMZŐI:


Az 38 nm-es, nappali + hálószobás, /hálószobában redőny található/ jó állapotú lakás a társasház második emeletén található. A lakás szép, világos. A csendes lakás nappalija egy mellék utcára, míg a hálószoba belső kertre néz. A lakás teljes felújításon esett át. A bejárati ajtón belépve egy előszobába érkezünk, innen nyílik a konyha, a hálószoba és a fürdőszobás WC is.

PARKOLÁS:


A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

BÉRLET FELTÉTELEI:

A lakás minimum 1 évre bérelhető,
2 havi kaució és az első bérleti díj előre fizetése mellett.

Kisállat – MEGENGEDETT!
Dohányzás – Nem megengedett!

Bérleti díj: 170.000 Ft /hó

KÖLTSÉGEK:

Közös költség: 23.500.-/HUF mely tartalmazza , a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a közös képviselet díját is!

“A HD5 Prémium Ingatlan maximum 2 % -os sikerdíj /nincs Áfa költség/ ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?