Ingatlan állapotafelújított
Építés éve1950 előtt
Komfortösszkomfortos
Energiatanúsítványnincs megadva
Emelet1
Épület szintjei4
Liftvan
Belmagasság3 m-nél magasabb
Fűtésgáz/cirkó
Légkondicionálónincs
Bútorozottigen
Rezsiköltség30.000.-/hó
Költözhetőazonnal
Tárolóvan
Kilátáskertre néző
Erkélynincs
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Gépesítettigen
Vízóravan
Dohányzásnem megengedett
Parkolásutca-közterület

INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatlan Budán, az I. kerületben, a Széchenyi Lánchíd szomszédságában, a Fő utcában található. A közeli Clark Ádám téren több buszjárat is segítségünkre van a tömegközlekedésben, illetve a 19-es és 41-es villamos is, melyekkel 2 perc att eljuthatunk a Batthyány térre, ahol átszállásunk van az M2-es metróra. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Vásárcsarnok és Spar Szupermarket kínál lehetőséget. A Mammut Bevásárlóközpont egy metrómegállóra van, ahol nagybevásárlásra, ügyintézésre és sportolásra egyaránt lehetőségünk van. Az itt lakóknak kellemes kikapcsolódást nyújthat egy fárasztó munkanap után egy Duna parti séta.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:


Az 1900-as évek elején épült, téglaépítésű, sátortetős, klasszikus polgári stílusú, földszint + 4 emeletes, liftes társasház külső homlokzata és a belső lépcsőház egyaránt jó állapotú.

LAKÁS JELLEMZŐI:


A keleti tájolású, világos, tulajdoni lapon 47 nm-es, a valóságban viszont 52 nm-es, tégla lakás nappali- étkező-konyha + 1 hálószobás, 1 fürdőszobás, műszakilag és esztétikailag kiemelkedő magas minőségben felújított lakás a társasház 1. emeleten található, mely lifttel könnyen megközelíthető. A felújításba beletartozik a teljes nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése, teljes villany és vízvezetékek, a gyönyörű és modern konyha, a fürdőszobák ízléses felújítása, valamint a minőségi burkolatok, gépek és bútorok. A lakásban található bútorok és műszaki felszerelések a vételár részét képezik.

KÖLTSÉGEK:

Eladási ár: 59 Millió Forint.


Közös költség: 30.525 Ft/hó,

Tartalmazza a felújítási alapot, a közös képviselet díját, a lift üzemeltetését és karbantartás költségét, a szemétszállítást, a lépcsőház takarítást, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, és a társasház biztosítást. Minden további fogyasztás (víz, villany és gáz) órával mérhető!

“A HD5.hu Prémium Ingatlan maximum 2 % -os sikerdíj /nincs Áfa költség/ ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?