Ingatlan állapotajó állapotú
Építés éve1950 előtt
Komfortösszkomfortos
Energiatanúsítványnincs megadva
Emelet3
Épület szintjei4
Liftvan
Belmagasság3 m vagy magasabb
Fűtésgáz (konvektor)
Légkondicionálóvan
Akadálymentesítettnem
Fürdő és WCegy helyiségben
Tájoláskelet
Kilátáspanorámás
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Parkolásutca, közterület – fizetős övezet

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, az Alkotás utcában a Városmajor és a Vérmező közvetlen közelében, található. 100 méteren belül megtalálható számtalan autóbusz és villamosjárat, valamint a 2-es Metró, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe is könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben Spar és több kisbolt, valamint a MOM park kínál lehetőséget. A közelben gyógyszertár, óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. Pihenésre, kikapcsolódásra a Városmajor és a Vérmező is kínál lehetőséget.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A kiváló állapotú téglaépület öt emeletes, a lépcsőház karbantartott, rendezett, tiszta, jó színvonalú kaputelefonnal, kódos kapunyitóval.

 LAKÁS JELLEMZŐI:

A 35 nm-es, lakás a társasház, harmadik emeletén található, amit lifttel közelíthetünk meg. A bejárati ajtón lépve az előszobába lépünk. Szemben a fürdőszoba, jobbra haladva a konyhát találjuk. Tovább haladva találjuk a nagyszobát, aminek ablakai az Alkotás utcára néznek. A lakásban a teljes villamos hálózat felújításra került, illetve egy klíma berendezés is helyet kapott. A fűtés és a parketta felújításra szorul!

KÖLTSÉGEK:


A közös költség 9038 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást a közös képviselet díját és a biztosítást.

Eladási ár: 32.900.000.-

Vélemény, hozzászólás?