Ingatlan állapotajó állapotú
Építés éve1950-1980 között
Komfortösszkomfortos
Energiatanúsítványnincs megadva
Emelet2
Épület szintjei4
Liftnincs
Belmagasság3 m-nél alacsonyabb
Fűtésgáz (cirko)
Légkondicionálónincs
Bútorozottigen
Rezsiköltségnincs megadva
Költözhetőazonnal
Min. bérleti idő1 év
Akadálymentesítettnem
Fürdő és WCegy helyiségben
Tájoláskelet
Kilátásutcai
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Gépesítettigen
Kisállathozható
Dohányzásnem megengedett
Parkolásutca, közterület

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Pesten, a X. kerületben, az Üllői úton található. Az ingatlan a Zágrábi közből és az Üllői közből is megközelíthető. A lakás összes ablaka, a csendes Zágrábi utcára néznek! Három perc sétával elérhető az Ecseri úti metrómegálló. Gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, boltok, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.  

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A lakás egy 24 lakásos, 4 szintes, 1950/60-as években épült, rendezett társasházban található. A lakóközösség kulturált és a szomszédok barátságosak. A ház anyagi helyzete jó! Közösképvisele Jó! A házban szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetőség.

LAKÁS ELOSZTÁSA:

A zárt lépcsőházból egy kényelmes méretű előszobába érkezünk meg, innen nyílik az ablakos, zuhanyzós fürdőszoba, egy kincset érő kamra/tároló és a nappali szoba. A nappali szobából nyílik a szintén ablakos és világos konyha és a hálószoba is. A meleg vízről és a fűtésről egy saját gáz cirkó kazán gondoskodik. Minden helyiségben lapradiátorok biztosítják a hőleadást, a fürdőszobában törölköző szárító. A nyílászárók korszerű fehér, műanyag nyílászárók. A bejárati ajtó egy 15 ponton záródó biztonsági ajtó.

Bérleti díj: 115.000 Ft./hó

Kaució: 2 hónapnak megfelelő összeg.

Vélemény, hozzászólás?