Lakás állapotajó állapotú
Építés éve1950 előtt
Komfortösszkomfortos
Szobák számanappali + egy hálószoba
Emelet3
Épület szintjei3
Liftnincs
Belmagasság3 méternél alacsonyabb
Fűtésgáz, cirkó, egyedi mérésű
Fürdő és WCkülön helyiségben
Tájoláskelet
Kilátásutcai, belső kertre néző
Erkélynincs
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérlegfelső emeleti, nem tetőtéri
Légkondicionálónincs,
Parkolásutca, fizetős övezet

INGATLAN HELYSZÍNE:

Óbudán, a méltán kedvelt Flórián tér közvetlen közelében, a Velence utcában található a lakás! Parkolás: közterületen (ház előtt), fizetős övezet, de helyi lakosnak ingyenes! Közösségi közlekedés: villamos: 1, 19, 17, 41, busz: 9, 109, 111, 160, 260. Boltok/üzletek: Kórház utcai piac 3 perc séta, Príma, Spar 5 perc séta, Interspar, Stop-Shop, Eurocenter, Praktiker 10 perc séta. Egészség: Szent Margit Rendelőintézet, Ügyeletes gyógyszertár, Felnőtt háziorvos, Gyermekorvos 5 perc sétára található!

4+1 érv, amiért érdemes a Flórián tér környékén élni.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A tégla ház három emeletes. A lakáshoz tartozik saját tároló is a pincében. A négy darab, egy kezelés alatt álló lakóház egy kerítéssel határolt belső kertet fog körbe. A lakóközösség kulturált, a szomszédok barátságosak. A ház anyagi helyzete jó! A házban szelektív hulladékgyűjtésre is van lehetőség.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az ingatlanban 2000-ben nagy léptékű felújítást eszközöltek: megtörtént az összes cső és vezeték, valamint a teljes burkolat cseréje, illetve a konyha, fürdőszoba és WC teljes újjáépítése. Ezt követően 2012-ben lecserélték a konvektorokat, ekkor került beépítésre a MIKA kazán és a radiátorok, valamint a szükséges fűtéscsövek /festéssel/ Ugyanebben az évben műanyagnyílászárók kerültek a nappaliba és a hálószobába, továbbá a teljes festés is megtörtént! Tájolása: konyha: gang felé, fás belső kertre néz; észak-keleti, nappali: Velence utcára néz, ami zsákutca, a Vörösvári út felől a szomszédos panelház lefogja a zajt, ezért teljesen csendes; dél-nyugati, hálószoba: zöldre néz; észak-nyugati.

Eladási ár: 37,5 Millió Forint.

Rezsi: 12.144 Forint a közös költség; áram, víz, gáz fogyasztás szerint havi vagy kéthavi leolvasással!

Vélemény, hozzászólás?