Ingatlan állapotafelújítandó
Építés éve1950-1980 között
Komfortösszkomfortos
Energiatanúsítványnincs megadva
Emelet2
Épület szintjei4
Liftnincs
Belmagasság3 m-nél alacsonyabb
Fűtéstávfűtés
Légkondicionálónincs
Akadálymentesítettnem
Fürdő és WCkülön helyiségben
Tájoláskelet
Kilátásutcai
Erkély7 m²
Kertkapcsolatosigen
Tetőtérnem tetőtéri
Parkolásudvari beálló

INGATLAN HELYSZÍNE:

XIII. kerületben a Gogol utca, Pannónia utca és a Garam utca sarkán található a lakás. A környék tömegközlekedési és infrastrukturális ellátottsága kiváló! Számos játszótér, a Lehel piac, a Vígszínház, a Nyugati pályaudvar, valamint a Westend bevásárló központ gyalogosan is elérhető. Öt-tíz perc séta a 3-as metró.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A házban szelektív hulladékgyűjtésre van lehetőség. A lakóközösség összetartó és jó közös képviselettel rendelkezik. A társasház környezete folyamatosan karbantartott, lépcsőhaza tiszta, rendezett! Kertészeknek köszönhetően zöld felületben gazdag. Az 1960-as években épült épület hátsó frontján hatalmas parkosított, bekerített udvar terül el egy saját játszótérrel. Ugyanitt korlátozott parkolási lehetőség is van.

LAKÁS JELLEMZŐI:

A teljes felújítást igénylő, 65 nm-es lakás, a lift nélküli társasház második emeletén található. Jelenleg külön áll a WC és kamra a lakásban. A halószobák szeparálhatók. A belső közfalak a könnyű átalakítást is lehetővé teszik. A lakás részét képzi a két, összesen kb. 7 nm terasz, amelyek egyike loggia, így pl. üvegfallal lezárható. A zárható függőfolyosó elkülönül és mindösszesen egy szomszéddal kell osztozni!

Eladási ár: 42,9 Millió Ft. 

Befektetésre vásárolna? Segítünk! Lakás kezelés!

Mit lehet tudni Vizafogó városrészéről?

Vélemény, hozzászólás?