Ingatlan állapotajó állapotú
Építés éve1950-1980 között
Komfortösszkomfortos
EnergiatanúsítványA
Emelet1
Épület szintjei4
Liftnincs
Belmagasság3 m-nél alacsonyabb
Fűtésgáz (konvektor)
Légkondicionálónincs
Akadálymentesítettnem
Fürdő és WCegy helyiségben
Tájolásnyugat
Kilátásutcai
Erkély6 m²
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Parkolásutca, közterület

INGATLAN HELYSZÍNE:

XIII. kerület, Újlipótváros városrészén az Ipoly utcában lakás eladó! A környék nagy előnye, hogy környéken minden megtalálható, legyen szó bevásárlásról, szórakozásról! A háztól egy perces sétatávolságra található az M3-as Metro Lehel téri megállója! 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A négyemeletes, lift nélküli téglaépítésű, társasház biztonsági ráccsal is védve van. A házban szelektív hulladékgyűjtésre van lehetőség. A lakóközösség összetartó és jó közös képviselettel rendelkezik. A ház aljában egy kisbolt is található! 

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az első emeleti lakás /van félemelet, így van alatta lakás/ 45 nm-es és másfél szobás. Fűtése: gázcirkó. Rezsije nagyon kedvező! Vízdíj benne van a közös költségben, többi közüzemi számla egyedi mérés alapján kerül elszámolására! Fűtés nagyjából 7.000.-/hó, villany 6.000.-/hó. 


Eladási ár: 35,9 Millió Ft. 

Lakáskezelés! Amennyiben befektetésre vásárolna, de nincs ideje!

“A HD5 Prémium Ingatlan 1,5%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.

Amennyiben még több hírt és információt szeretnének kapni az ingatlanpiacról és az ingatlanjainkról, keressék fel közösségi oldalainkat, ahol igyekszünk tippekkel is segíteni Önöket!”

Vélemény, hozzászólás?