Lakás állapotaújszerű
Építés éve2001-2010
Komfortösszkomfortos
Szobák száma1 + 1 félszoba
Emelet2
Épület szintjei4
Liftvan
Belmagasság3 méternél alacsonyabb
Fűtésházközponti egyedi méréssel
Fürdő és WCegy helyiségben
Tájolásdélnyugat
Kilátásudvari
Erkély11 nm
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Bútorozott/gépesítettgépesített
Parkolásbérelhető

INGATLAN HELYSZÍNE:

A X. kerület Kőbányai út, Kismartoni út által határolt 33.000 m2-es telken három ütemben valósult meg a Taraliget lakópark. A fejlesztés során kilenc épületben összesen 332 lakás épült.

A lakópark területét a Népliget öleli körül, a környezetnek megfelelően az épületek közötti szabad területet parkosítják, a gyerekek részére játszótér lesz kialakítva, a kert valamint a kerti utak hangulatos esti kivilágítást kapnak. A lakók és park biztonságáról 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik.

Jó közlekedési lehetőségek, a lakópark előtti megállókból a 28, 62 villamosok valamint a 9-es busz is elérhető, autóval a belváros 15-20 percen belül elérhető.

LAKÁS JELLEMZŐI:

A világos, csöndes, jó elosztású, alacsony rezsijű, 46 m2-es lakás (+11 m2 terasz) igényes bérlőnek, hosszabb távra, min. 1 évre kiadó.

A lakóparkon belül parkolóhely bérelhető, az utcán a parkolás ingyenes.

A lakás csak részben bútorozott: az amerikai konyha gépesített (hűtő, kerámialapos tűzhely, új mosogatógép, új mikró), a teljesen felszerelt fürdőszobában új mosógép, a nappaliban kis étkezőasztal és két szék, a hálószobában és az előszobában beépített szekrények találhatóak. 

Az egész lakás nagyon világos, redőnnyel felszerelt és nagy terasz is tartozik hozzá. A legutóbbi lakók kiköltözése után tisztasági festést kapott. 

A bérleti díj 160 000 Ft/hó + rezsi (a közös költség 12.500 Ft/hó, fűtés-meleg víz (télen 7-8000 Ft/hó), víz-csatorna (6-7000 Ft/hó), villany (kb. 5-6000 Ft/hó) a fogyasztás alapján fizetendő).

Kiköltözési nyilatkozat? Mit jelent?

“A HD5 Prémium Ingatlan 1,5%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.”

Vélemény, hozzászólás?