Lakás állapotafelújított
Építés éve1979
Komfortösszkomfortos
Szobák száma2 szoba
Emelet1
Épület szintjei10
Liftvan
Belmagasság3 méternél alacsonyabb
Fűtéstávfűtés egyedi méréssel, házközponti egyedi méréssel
Fürdő és WCkülön helyiségben
Tájolásdél
Kilátáscsendes udvar
Erkélyloggia 5 nm
Kertkapcsolatosnem
Tetőtérnem tetőtéri
Panelprogramnem
Parkolásutca, közterület – díjmentes övezet

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföldön helyezkedik el, a Bikás park közvetlen közelében. A környéket kiváló tömegközlekedés (a meghosszabbított 1-es, a Fehérvári úton közlekedő 17, 41, 47, 59-es villamosok, 4-es metró) és infrastruktúra jellemzi. A közelben található számos bevásárlási lehetőség (Újbuda Center Bevásárlóközpont, Tesco, Aldi), gyógyszertár, cukrászda, kávézók, sportpálya, szórakozó helyek, néhány villamosmegállónyira pedig az Allee bevásárlóközpont, vásárcsarnok, rendelőintézet, posta is. Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya könnyen és gyorsan elérhető. A közeli Kopaszi-gát, valamint a Bikás-park igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A panelépítésű társasház az 1970-es évek második felében épült egy több lépcsőházat magában foglaló épülettömbben. Öt szinten lépcsőházanként 20 lakás került kialakításra. Az épületek között fás, bokros park található, sok parkolási lehetőséggel. Az épület hátsó oldalán a magasföldszint alatt garázssor húzódik. Az épülettömb előtti úttest túloldalán felépített zajvédő fal jelentősen csökkenti a Szerémi út átmenő forgalmának hangját, ami így az épület másik oldalán már egyáltalán nem hallható. A ház folyamatosan karbantartott, legutóbb a gázcsöveket cserélték ki.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az eladásra kínált 48 nm-es ingatlan az épület első emeletén található. Teljes körű felújítására 2018-ban került sor saját részre. Cserére kerültek a burkolatok, vezetékek, nyílászárók, új konyha és szaniterek kerültek beépítésre, valamint megújult a fűtésrendszer.
A lépcsőházból nyíló bejárati ajtón belépve az előszobában találjuk magunkat, ahonnan a lakás összes helyisége nyílik. Balra találhatjuk az ablakos konyhát és a kisszobát, szemben a nagyszobába léphetünk be, melyhez kis franciaerkély kapcsolódik. Jobbra a külön WC, a fürdőkádas, mosdós fürdőszoba valamint egy tároló helyiség nyílik. Mostani kialakítása kiválóan alkalmassá teszi kamrának, a hűtő elhelyezésére, de a mosógép kiállása is ide került.
A lakás ablakai a házak közötti zöld, fás részre néz, tájolásának köszönhetően napos.

PARKOLÁS:

Parkolásra az épületek között elhelyezkedő kültéri parkolóhelyeken van biztonságos, ingyenes és kényelmes lehetőség.

Ára: 39,9 Millió Forint.

“A HD5 Prémium Ingatlan 1,5%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Kiadó lakások esetében sikerdíjunk a havi bérleti díj egyszeri 50%-a.

Vevőknek, bérlőknek szolgáltatásunk díjmentes.’

Vélemény, hozzászólás?