XI. kerület, Ulászló utca.

INGATLAN HELYSZÍNE:

Buda XI. kerületének szívében, annak egyik igen közkedvelt, kertvárosi részén, az Újbuda központtól, Alleetól, és 4-es metrótól pár perc sétára található. Nagy előnye hogy a kerület nyüzsgő központjában, frekventált, de mégis csendes környezetben helyezkedik el. A háztól pár 100 méterre számos busz és villamosjárat közlekedik, valamint a már fentebb említett M4-es metró is, így a város különböző pontjai gyorsan elérhetőek. Infrastrukturálisan is igen jól ellátott környék, Allee bevásárlóközpont, piac, posta, orvosi rendelő, iskolák, óvodák a közelben. A Feneketlen tó, Gellérthegy csupán karnyújtásnyira van, igazi kikapcsolódási lehetőséget teremtenek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az ÚJ ÉPÍTÉSŰ 2015-ös építésű társasház földszint +4 emelet, KIVÁLÓ állapotú. Az emeleti ingatlanok a liftes lépcsőházból közelíthetőek meg. A ház előtt gondozott előkert, mögötte pedig közös használatú, hátsó kert található. A ház nyugalmas, lakói csendesek.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az egyedi adottságú, kertkapcsolatos lakás az épület földszintjén helyezkedik el. Bejárata a lépcsőházból nyílik. A lakás mérete, 36 nm + 24 nm terasz. A fenntartási költségek roppant kedvezőek, így fiataloknak, idősebbeknek, egyedülállóknak ideális választás. Az ingatlan legkésőbb 2 hónap múlva birtokba vehető.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:

A fűtést és a meleg vizet folyamatosan karbantartott gázcirkó biztosítja.

TÁROLÓ:

A lakáshoz tartozik egy saját tároló, mely kb. 3 nm.

PARKOLÁS:

A ház előtti közterületen parkolhatunk, fizetős övezetben. Kerületi lakosoknak az önkormányzattól igényelhető parkolási matricával ingyenes lehetőség biztosított.

Ár: 43,9 Millió Ft

Vélemény, hozzászólás?