X. kerület, Taraliget lakópark.

A Népliget közvetlen szomszédságában, a Taraliget Lakóparkban világos, csöndes, jó elosztású, alacsony rezsijű, 46 m2-es lakás (+11 m2 terasz) igényes bérlőnek, hosszabb távra, min. 1 évre kiadó.

A szépen parkosított lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik. Nagyszerű közlekedési csatlakozások: 1-es, 28-as, 62-es villamos, 9-es busz (megálló a ház előtt).

A Blaha Lujza tér 15 perc, az Astoria 20 perc alatt elérhető.

A lakóparkon belül parkolóhely bérelhető, az utcán a parkolás ingyenes.

A lakás csak részben bútorozott: az amerikai konyha gépesített (hűtő, kerámialapos tűzhely, új mosogatógép, új mikró), a teljesen felszerelt fürdőszobában új mosógép, a nappaliban kis étkezőasztal és két szék, a hálószobában és az előszobában beépített szekrények találhatóak. 

Az egész lakás nagyon világos, redőnnyel felszerelt és nagy terasz is tartozik hozzá. A legutóbbi lakók kiköltözése után tisztasági festést kapott. 

A bérleti díj 160 000 Ft/hó + rezsi (a közös költség 12.500 Ft/hó, fűtés-meleg víz (télen 7-8000 Ft/hó), víz-csatorna (6-7000 Ft/hó), villany (kb. 5-6000 Ft/hó) a fogyasztás alapján fizetendő).

A lakás 2 havi kaució és az első havi bérleti díj letételét követően, azonnal költözhető, közjegyző előtt megkötött kiköltözési nyilatkozat után.

Az ingatlanban a dohányzás és kisállat tartása nem megengedett.

Vélemény, hozzászólás?